Vi skaber

resultater

indenfor ledelse,

organisationsudvikling

og salg

Kontakt

Becksvej 7
4600 Køge
  Tlf.: 20 81 52 00 / 21 73 53 91
Mail: me@morteneskesen.dkDu kan også kontakte os direkte ved nedenstående formular

Navn:
Adresse:
Postnr. og by:
Telefon:
E-mail:
Kommentar:
Ring om hør om mulighederne for jeres virksomhed på 61 55 20 85 eller mail til me@morteneskesen.dk
   
Hvad siger kunderne?

Jeg har gennem de sidste 6 år brugt Morten Eskesen, som DBU instruktør til at uddanne spillerne på Landsholdet, i DBUs B1 træner uddannelse. Det har været nogle gode og succesrige forløb, hvorfor jeg har valgt Morten i fremtiden også skal fungere, som coach for spillerne og jeg selv.

Det har efterfølgende bekræftet, at det var det helt rigtige at gøre. Morten har virkelig gjort en forskel, og i den grad været motiverende og energi skabende. Han har en fantastisk tilgang og ikke mindst en masse dynamik over sig. Ligeledes har han et menneskesyn, som er prikken over i ét, i en meget stor personlighed.

Janek Majewicz
Landstræner Hjemløselandsholdet

Morten er en åben og ærlig person, som med sit engagement har en fantastisk evne til at formidle et samarbejde . Morten har en sjælden evne til at løse problemer på en måde, så alle partner føler sig som vindere.

Jørgen Bækgaard
Økonomichef, Dana Lim A/S

DANHOSTEL Køge Vandrerhjem stiftede bekendtskab med mennesket Morten Eskesen i forbindelse med hans virke som Direktør for Køge Boldklub A/S.

Her mødte vi en person som udstrålede vilje, masser af menneskelig indsigt og samtidig havde en utrolig positiv indvirkning på folkene omkring Køge Boldklub A/S.

Mortens kompetencer og menneskesyn har vi siden hen benyttet os af, i vores egen virksomhed.

Carsten Jansen
Leder af DANHOSTEL i Køge

Jeg har brugt Mortens hjælp og rådgivning i forbindelse med min situation i min tidligere klub Brøndby IF, hvor jeg ikke helt kunne overskue min fremtid.

Efter at have talt om tingene, lavede vi en handlingsplan, der stille og roligt fik min karriere tilbage på sporet, og i sidste ende resulterede i mit skifte til Leeds.

Jeg bruger nu MECD som fast coach, ikke kun med hensigt på fodbolden, men hele mit liv - tak for hjælpen...

Casper Ankergren
Professionel fodboldspiller, Leeds