Ønsker du

personlig

og faglig udvikling er

nøgleordet

Coaching
   
Hvad siger kunderne?

Samarbejdet imellem afdelingerne er optimeret, det er kommet en større forståelse for at man bidrager til en helhed og trækker i samme retning. Mine medarbejdere tager endnu mere ansvar i deres job i dagligdagen.

Flere af medarbejderne gav udtryk for at de havde lært sig selv bedre at kende ved at blive sat i situationer de aldrig havde troet de kunne løse og den tilfredshed som de fik ved at fejre de mange sejre de fik i løbet af dagen.

Jeg kan give de bedste anbefalinger til MECD, og jeg har derfor valgt at jeg fremadrettet vil benytte MECD, når jeg skal lave noget for og med mine medarbejdere.

Brian Nielsen
Køge Kommune 2008

Gennem de sidste 2 år har vi haft MECD tilknyttet som coach for vores virksomhed.

I virksomheden lavede vi en målsætning, der betød at vores sælgere skulle løfte deres salg med minimum 30 % i løbet af coaching-forløbet, samt at den interne struktur skulle gøres bedre.

Nu 8 måneder efter har vi en virksomhed, der kører endnu bedre end den gjorde før. Den interne kommunikation er blevet langt bedre, og vores sælgere har aldrig været bedre.

Jeg kan kun give MECD mine varmeste anbefalinger, både til folk, der har behov for at udvikle sig på det personlige plan, men også til virksomheder, der gerne vil have dagligdagen til at fungere endnu bedre.

Michael Jacobsen
Adm. Direktør, Gratisbyggetilbud.dk

Ledelsen ved Asgård Skole valgte, på baggrund af anbefaling fra en anden skoleledelse i kommunen, at tilkalde MECD som konsulent, da to medarbejdere i et lærerteam var endt i en konflikt, hvor der var brug for en konfliktløser uden for skoleregi.

MECD fik hurtigt etableret en god kontakt til de to medarbejdere, hvor empati og respekt var nøgleordene.

Det lykkedes at få løst konflikten på en måde, der var tilfredsstillende for de to involverede og skolen som helhed. Der har været en god og for alle parter loyal tilbagemelding fra MECD til skolens ledelse.

Jeg kan derfor kun anbefale MECD.

Jørgen Erik Christensen
Skoleinspektør - Asgård Skole

Vi har i DLG Sjælland været igennem en nødvendig forandringsproces.

I dette forløb har vi haft særdeles stor nytte af MECD, som har bidraget med personsamtaler med alle ansatte og været med til på sin meget coachende facon, at få skabt en stemning, der har fået alle ansatte til at øge motivation og dermed arbejdsglæden.

Vi har efterfølgende haft stor glæde af MECD's virksomhedsanalyse som vi bruger meget i vores dagligdag. Jeg kan derfor kraftig anbefale andre om at drage nytte af MECD's ekspertise

Carsten Lundsteen
Soushef - DLG Sjælland

HUBER+SUHNER A/S har i to omgange gjort brug af MECD til at løse konkrete opgaver for virksomheden, og med gode resultater.

I vores brug af MECD og partnere har vi lagt vægt på at opnå nogle konkrete resultater og i samarbejdet har vi fundet at MECD har været meget åben og resultat søgende, hvilket har gjort os meget trygge ved samarbejdet.

De opgaver som HUBER+SUHNER A/S har brugt MECD til har været sælgermotivation samt konfliktløsning og i begge opgaver med rigtig gode resultater.

HUBER+SUHNER kan derfor på det varmeste anbefale et samarbejde med MECD.

Lars Kølbjerg
General Manager