Når motiverede

Medarbejdere

trækker i samme retning

kommer

SUCCESEN

Sjov dag

Mulighederne er mange når der skal arrangeres en ”sjov dag”

Der kan være sjove, udfordrende eller krævende øvelser, som løses i en atmosfære af afslappethed og konkurrence. Undervejs opstår fælles referencerammer, historier, latter og socialt samvær.

Det kan være opgaver hvor humoren er i til stede i alle opgaver, det kan være øvelser som udfordrer medarbejdernes måde at være sammen på.

Teamforståelse, kommunikation, fælles oplevelser, samarbejde, konkurrencer, glæde og latter, aha-oplevelser

Vi har god erfaring med personalegrupper, hvor deltagernes niveau er meget forskelligt.

Der tages hensyn til medarbejdergruppens forskellighed.

Udbyttet vil være accept, forståelse og det indbyrdes kendskab, som betyder alt for en god arbejdsplads.

Glæde, latter og fælles oplevelser kan ikke vurderes højt nok, det bringer du med hjem.

Ring om hør om mulighederne for jeres virksomhed på 61 55 20 85 eller mail til me@morteneskesen.dk
   
Hvad siger kunderne?

Samarbejdet imellem afdelingerne er optimeret, det er kommet en større forståelse for at man bidrager til en helhed og trækker i samme retning. Mine medarbejdere tager endnu mere ansvar i deres job i dagligdagen.

Flere af medarbejderne gav udtryk for at de havde lært sig selv bedre at kende ved at blive sat i situationer de aldrig havde troet de kunne løse og den tilfredshed som de fik ved at fejre de mange sejre de fik i løbet af dagen.

Jeg kan give de bedste anbefalinger til MECD, og jeg har derfor valgt at jeg fremadrettet vil benytte MECD, når jeg skal lave noget for og med mine medarbejdere.

Brian Nielsen
Køge Kommune 2008

Herfølge Boldklub anvender MECD.

At levere topresultater kræver en stærk psyke.
Mentalt overskud er mange ting, og derfor har vi med succes anvendt MECD, der har sat fokus på emner som personlig udvikling, teamudvikling, målsætninger, balance i livet, tankernes betydning.

Jeg er ikke i tvivl om, at en af grundene til de gode resultater i klubben er arbejdet med målsætninger især på de personlige plan. Herfølge Boldklub kan derfor varmt anbefale MECD.

Per Rud
Sportdirektør, Herføle Boldklub A/S

I forbindelse med motivationsdag for medarbejderne her på dnp, havde MECD til opgave at holde et inspirerende oplæg om hvordan man motiverer sig selv til en sundere livsstil og ikke mindst hvordan man sætter mål og når dem.

Morten Eskesen formåede at nå ud til vores medarbejdere med sin meget jordnære og humoristiske facon. Derudover var han god til at sætte virkelighed på teori ved sin inspirerende måde at fortælle historier om bl.a. hans erfaringer som coach.

Jeg kan varmt anbefale MECD til et lignende arrangement eller ikke mindst hvor behovet er at blive motiveret og sætte sig mål, så er det egentlig ligegyldigt hvad overskriften måtte være.

dnp denmark as

Begyndelsen af 2008 var præget af misforståelser og konflikter på TV Køge.

På trods af alles gode intentioner syntes hver eneste dag at byde på et nyt skænderi.

Efter en enkelt konfliktmægling med MECD opnåede vi igen et tålelig arbejdsmiljø og i løbet af fire sesioner blev stemningen gradvist forbedret.

Samtidig har alle medarbejdere og ledere fået værktøjerne til at sikre at konflikter ikke opstår i fremtiden.

Lars Damkjær
Ans. Redaktør - TV Køge

I forbindelse med gennemførelsen af en række ændringer for vort salgsteam og firma, samt det udfordrende marked generelt, havde vi MECD ude for at definere de problemstillinger sælgerne oplevede i hverdagen, samt give nogle værktøjer til at løse disse – som et team! Jeg har før prøvet andre coaches, men har ikke oplevet samme effekt som med MECD, der forstår at kombinere de bedste ting fra sportens verden med den nødvendige teori fra erhvervslivet.

Jeg kommer uden tvivl til at benytte mig af MECD igen, når vi skal i gang med de næste spændende udviklings opgaver.

Troels Ambo Johansen
Erik Sørensen Vin