Når motiverede

Medarbejdere

trækker i samme retning

kommer

SUCCESEN

Teambuilding

"Teambuilding handler om, at hele holdet trækker i samme retning!"

MECD ved af erfaring, at metoderne til at opnå bedre samarbejde gennem teambuilding, er ligeså forskellige som der er virksomheder. Nogle vil ud i naturen og være fysiske, andre vil være på kontoret og bruge hovedet mere end kroppen, andre vil lidt af hver. Uanset metoden, så står teamet altid stærkere og mere bevidste om styrker og svagheder, efter at have brugt tid sammen, med fokus på samarbejde, samarbejde, samarbejde! - selvfølgelig med kyndig og professionel hjælp fra MECD!

Der er ligeså mange årsager til at bruge teambuilding, som der er firmaer. Nogle bruger teambuilding fordi det går godt og man gerne vil rose og udvikle personalet, nogle bruger teambuilding fordi det går skidt og man har behov for at få sat ting i gang. Uanset årsag og behov har MECD teambuildingkurser der passer jeres virksomhed!

Indholdet tilrettelægges individuelt i tæt samarbejde med kunden.
Teambuilding og samarbejde er vitalt for løsning af hverdagens opgaver, vi skaber de rammer og det indhold, som giver en fantastisk gruppedynamik.

Hvorfor er det vigtigt at et team fungerer?

Et team fungerer ikke af sig selv – hvis ikke der er en ved rorpinden på et skib, når man aldrig målet… hvis ikke der er nogen til at sætte kursen, så er vejen mod målet også vanskelig. Er ruten derimod lagt, mandskabet instrueret og kender spillereglerne, så er det lettere at finde den lige vej mod målet.

Teambuilding

Sjove, udfordrende og krævende øvelser, som løses i en atmosfære af afslappethed og konkurrence. Undervejs opstår fælles referencerammer, historier, latter og socialt samvær.

Udbyttet vil være accept, forståelse og det indbyrdes kendskab, som betyder alt for en god teamånd.

  • Teamforståelse
  • Kommunikation
  • Fælles oplevelser
  • Samarbejde
  • Konkurrencer
  • Glæde og latter
  • Aha-oplevelser
Ring om hør om mulighederne for jeres virksomhed på 61 55 20 85 eller mail til me@morteneskesen.dk
   
Hvad siger kunderne?

Samarbejdet imellem afdelingerne er optimeret, det er kommet en større forståelse for at man bidrager til en helhed og trækker i samme retning. Mine medarbejdere tager endnu mere ansvar i deres job i dagligdagen.

Flere af medarbejderne gav udtryk for at de havde lært sig selv bedre at kende ved at blive sat i situationer de aldrig havde troet de kunne løse og den tilfredshed som de fik ved at fejre de mange sejre de fik i løbet af dagen.

Jeg kan give de bedste anbefalinger til MECD, og jeg har derfor valgt at jeg fremadrettet vil benytte MECD, når jeg skal lave noget for og med mine medarbejdere.

Brian Nielsen
Køge Kommune 2008

Herfølge Boldklub anvender MECD.

At levere topresultater kræver en stærk psyke.
Mentalt overskud er mange ting, og derfor har vi med succes anvendt MECD, der har sat fokus på emner som personlig udvikling, teamudvikling, målsætninger, balance i livet, tankernes betydning.

Jeg er ikke i tvivl om, at en af grundene til de gode resultater i klubben er arbejdet med målsætninger især på de personlige plan. Herfølge Boldklub kan derfor varmt anbefale MECD.

Per Rud
Sportdirektør, Herføle Boldklub A/S

I forbindelse med motivationsdag for medarbejderne her på dnp, havde MECD til opgave at holde et inspirerende oplæg om hvordan man motiverer sig selv til en sundere livsstil og ikke mindst hvordan man sætter mål og når dem.

Morten Eskesen formåede at nå ud til vores medarbejdere med sin meget jordnære og humoristiske facon. Derudover var han god til at sætte virkelighed på teori ved sin inspirerende måde at fortælle historier om bl.a. hans erfaringer som coach.

Jeg kan varmt anbefale MECD til et lignende arrangement eller ikke mindst hvor behovet er at blive motiveret og sætte sig mål, så er det egentlig ligegyldigt hvad overskriften måtte være.

dnp denmark as

Begyndelsen af 2008 var præget af misforståelser og konflikter på TV Køge.

På trods af alles gode intentioner syntes hver eneste dag at byde på et nyt skænderi.

Efter en enkelt konfliktmægling med MECD opnåede vi igen et tålelig arbejdsmiljø og i løbet af fire sesioner blev stemningen gradvist forbedret.

Samtidig har alle medarbejdere og ledere fået værktøjerne til at sikre at konflikter ikke opstår i fremtiden.

Lars Damkjær
Ans. Redaktør - TV Køge

I forbindelse med gennemførelsen af en række ændringer for vort salgsteam og firma, samt det udfordrende marked generelt, havde vi MECD ude for at definere de problemstillinger sælgerne oplevede i hverdagen, samt give nogle værktøjer til at løse disse – som et team! Jeg har før prøvet andre coaches, men har ikke oplevet samme effekt som med MECD, der forstår at kombinere de bedste ting fra sportens verden med den nødvendige teori fra erhvervslivet.

Jeg kommer uden tvivl til at benytte mig af MECD igen, når vi skal i gang med de næste spændende udviklings opgaver.

Troels Ambo Johansen
Erik Sørensen Vin